[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Konspirācijas » Jaunā Pasaules Kārtība » Jaunās Pasaules Kārtības valgos.
Jaunās Pasaules Kārtības valgos.
geoneo99Datums: Sestdiena, 29.Dec.2012, 13:19 | Ziņojums # 1
Seržants
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 22
Statuss: Offline
Mūsdienās, konkrēti Latvijā tikai retais nav aizdomājies par to, ka ar pasauli kaut kas nav kārtībā. Valstiskos mērogos – lielāki un mazāki konflikti, korupcija, ekonomiskā nestabilitāte, valdības atsvešinātība no tautas. Sadzīvē – nabadzība, vardarbība, dzīvības nevērtība, trulums pret līdzcilvēkiem un apātija. Un tās ir tikai dažas negācijas, kas nomāc civilizēto pasauli. Diemžēl jāatzīst, ka minētās parādības ir nevis progresīvu procesu – liberalizācijas un globalizācijas blakusprodukts, bet labi pārdomātas sistēmas izplānotas rīcības sastāvdaļas. Šī sistēma ir apzināti veidota vairākus gadsimtus, līdz nemanāmi iefiltrējusies visās dzīves sfērās un sākusi eksistēt patstāvīgi, kļuvusi par masu dzīvesveidu un vērtībām.
Pievienotie faili: slep.pasaules_v.doc (60.0 Kb)
 
numerologsDatums: Svētdiena, 30.Dec.2012, 00:40 | Ziņojums # 2
Leitnants
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 52
Statuss: Offline
Tas ir ļoti spēcīgs raksts par to,ka reāli notiek valstī un pasaulē.Domāju, ka mēs visi tur sen jau esam iekšā un dancojam pēc šo darboņu stabules. Ko var darīt? Vēl vairāk rakstīt par šīm globalizācijas problēmām un atvērt acis. Visiem iesaku izlasīt Dž.Koulemana gr. kr.val.Komitet 300.
 
Aivars K.Datums: Piektdiena, 01.Feb.2013, 00:49 | Ziņojums # 3
Grupa: Guests





1992.g. Gorbijs jau būdams privātpersona ar Rokfelleru atbalstu saņēma 75 milj.$,lai dibinātu savu fondu.Par kādiem pakalpojumiem?? Domāju,ka komentāri lieki. Jūda.
 
Forums » Konspirācijas » Jaunā Pasaules Kārtība » Jaunās Pasaules Kārtības valgos.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Statistika